Tuoreimmat motorsport uutisemme Kamitec Motorsport esittely Kilpailukauden tulokset, raportit ja sarjatilanteet Parhaimmat vauhtikuvat Vauhdikkaimmat videomme Yhteistyökumppanit vauhdissa mukana Ota yhteyttä ja kannusta meitä
 
TableTop
     
  Tervetuloa Kamitec Motorsportin digitaalisen bittiavaruuden vauhdikkaaseen maailmaan  
     
 
18.12.2017 - Kamitec Motorsportilla hiljaiseloa ja uuden tallin rakennusta kaudella 2017

Kilpailukaudella 2017 lohjalaista Kamitec Motorsportia ei Suomen ralliareenoilla nähty muuten kuin muutamissa keikkakartturin työtehtävissä. Kuluneen kilpailukauden ajan tiimin kilpailutoimintaa rajoitti rakenteilla ollut, ja nyt Joulukuussa valmistunut uusi halli, jossa on jatkossa kilpavehkeitä mukavampi rakennella. Lisäksi perhe-elämän kiireet ovat pitäneet tiimin värit poissa autourheiluareenoilta.

- Lapsiperheen arki on sellaista, että on mentävä tenavien ehdoilla ja rallihommia tehdään sitten kun aikaa heiltä sattuu jäämään. Nyt kun tulevaisuuteen katson niin uuden hallin myötä tulevan talvikauden 2018 aikana olisi tarkoitus rakennella uusi F-ryhmän kilpa-ajoneuvo, jonka ensiesiintyminen tapahtuisi sitten alkukesän kisoissa, Kamitecin Sami Lahdenpää kertoo.

- Polte kisabaanoille on kuitenkin kova myöskin sen takia, että F-ryhmän säännöt sallivat nyt mm. Sadevin 6-vaihteisen sequentaalilaatikon sekä pleksilasit. Tällaista voimansiirron välinettä on siis aikomus uuteen autoon sovitella, joten sääntömuutosten myötä tiimissämme on myös havaittu uutta virtaa, Lahdenpää jatkaa.

Tiimin kilpailukauden ohjelma selviää talvikauden 2018 käynnistyttyä.

Klikkaa ja katso kuvia uuden hallin avajaiset joulukuussa 2017:

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Aikaisemmat tiedotteet
- 30.11.2016 - Kamitec Motorsport löysi huippuvauhdin kesäkaudella - kaksi palkintokorokesijoitusta kolmesta mahdollisesta
- 14.06.2016 - Kamitec Motorsport heti rallin kärkivauhtiin uudella FIN-R -viritteisellä Volkswagen Polo autolla
- 02.02.2015 - Kamitec Motorsportin Artjoki ja Lahdenpää Rally Trophy sarjajohdossa
- 29.12.2014 - Markku Artjoki Kamitec Motorsportin kuljettajana Rally Trophy sarjaan

Highslide JS Highslide JS Highslide JS
 
     
Kamitecin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - Mediaguru.fi