Tuoreimmat motorsport uutisemme Kamitec Motorsport esittely Kilpailukauden tulokset, raportit ja sarjatilanteet Parhaimmat vauhtikuvat Vauhdikkaimmat videomme Yhteistyökumppanit vauhdissa mukana Ota yhteyttä ja kannusta meitä
 
TableTop
     
  Yhteistyökumppanit vauhdissamme vahvasti mukana  
     
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
Turbotec
Turbotec.com - www.turbotec.com
Turbotec on Jyväskylässä toimiva kilpa- ja siviiliautojen moottorien uudelleenohjelmointiin erikoistunut yritys.Kuljetus Markus Hänninen
Kuljetus Markus Hänninen - www.kuljetusliikemarkushanninen.fi
Lohjalta käsin palveleva kuljetus- ja maanrakennukseen erikoistunut yritys toimii jo kolmannessa polvessa. Ammattitaitoiset ja koulutetut kuljettajat työskentelevät aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sen myötä Kuljetus Markus Hänninen tunnetaan joustavana ja palvelualttiina yrityksenä sekä ennen kaikkea luotettavana kumppanina.

Taksiliikenne Tuominen
Taksiliikenne Tuominen - www.taksituominen.fi
Yritys tarjoaa sopivan ratkaisun kaikenkokoisiin henkilökuljetustarpeisiin yhdeksän (9) hlön minibusseista aina yhdeksäntoista (19) hlön busseihin. Taksiliikenne Tuominen hoitaa myös asiakkaiden säännölliset ja toistuvat kuljetustarpeet sovittujen aikataulujen ja niihin liittyvien vaatimusten mukaisesti.

MR Media - We Create Visibility
Mr Media - www.mrmedia.fi
Raaseporilainen media-alan yritys suunnittelee ja tuottaa kaikkea graafisista profiileista painotuotteisiin, teippauksiin, kyltteihin, kotisivuihin ja kauppoihin.Siivous Pölypallo
Siivous Pölypallo - www.pölypallo.fi
Inkoolainen siivousalan yritys tekee niin pienien kuin suurienkin yrityksen siivoukset peruspesuista ylläpitisiivoussopimuksiin. Lisäksi yrityksen palveluihin kuuluu mm. lattioiden hionnat, liikelahja- ja mainostuotteet, teippaukset sekä autofix -palvelut.

Atoy Automotive
Liqui Moly - www.atoyautomotive.fi
Espoolainen Atoy Automotive maahantuo autovaraosia ja -tarvikkeita kuten esim. Liqui Molyn laadukkaita moottoriöljyjä ja lisäaineita.NVO Varaosamyynti Nummelassa
NVO Varaosamyynti Oy - www.fixusliikkeidensivut.info
Palveleva autovaraosaliike Nummelan Kenttälässä, Rengasmarketin yläkerrassa, jonka laajoista tiloista löytyy runsas valikoima autovaraosia ja -tarvikkeita. Ammattimaiseen palveluun kuuluu myös työkalut, kemikaalit sekä lisätarvikkeet. Lisäksi pienkoneiden, mopojen, moottoripyörien, raskaankaluston sekä traktoreiden osien ja tarvikkeiden toimitus nopealla aikataululla kuuluu yrityksen palvelukokonaisuuteen.

Rengasmarket Nummela
Nummelan Rengasmyynti Oy - www.nummelanrengasmyynti.fi
Renkaita ja vanteita sekä rengastöitä ja rengashotellipalveluja toteuttava Nummelan Rengasmyynti palvelee nopeasti ja edullisesti Sinua ja autoasi kaikin laatumerkein.


ML-Kaivuu Oy
ML-Kaivuu Oy - www.ml-kaivuu.com
Vuodesta 2001 lähtien kuntia, teollisuuslaitoksia, taloyhtiöitä, rakennusliikkeitä sekä ennen kaikkea yksityisiä asiakkaita palvellut ML-Kaivuu palvelee maanrakennuspalveluja ns. avaimet käteen periaatteella.


Painokiila
Painokiila Oy - www.painokiila.eu
Nummelassa toimiva Painokiila valmistaa kaikenlaiset painotuotteet juuri sellaisena kuin haluat. Yritys toteuttaa niin yksittäiset käyntikortit kuin miljoonan kappaleen mainoserät ja heiltä voit tilata esitteet, kutsu-, kiitos- ja käyntikortit, julisteet, flyerit, kalenterit, kirjat ja kirjekuoret – lähes mitä vain!

Colorpoint Automaalaamo Lohja
Colorpoint Oy - www.automaalaamolohja.fi
Lohjalla toimiva automaalaamo ja kolarikorjaamo suorittaa vauriokorjaukset kaikkiin automerkkeihin sekä pakettiautoihin. Colorpoint korjaa autot alkuperäisillä varaosilla ja autonvalmistajien korjausohjeilla. Lisäksi yrityksen palvelukokonaisuuteen kuuluu tuulilasien vaihdot.

Spies Hecker
Spies Hecker - www.spieshecker.com
Spies Hecker on yksi suurimmista maalien valmistajista. Saksan Kölnistä käsin yli 65 maahan innovatiivisia maaijärjestelmiä toimittava yritys palvelee laadukkaan ja suorituskykyisen tuotevalikoiman turvin.


Koneistustarvike
Koneistustarvike.fi - www.koneistustarvike.fi
Yritys maahantuo Santin koneistustyökaluja ja teräpaloja sekä kaikkia niihin soveltuvia varaosia, jotka ovat testattu laadukkaiksi ja toimiviksi keskiraskaalla konepajalla. Lisäksi heillä on saatavana suuri määrä muita tilaustuotteita.


MediaGuru Jack Bacon
MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi
Jyväskyläläinen MediaGuru Jack Bacon on laadukas, luotettava ja ripeäpalveluksellinen digitaalisen median yritys. Kamitec Performance & Service ja Kamitec Motorsport luottaa monen muun yrittäjän ja moottoriurheilijan tapaan yrityksen toimintaan erityisesti kotisivuihin liittyvissä asioissa.
 
     
Kamitecin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - Mediaguru.fi